Husgrund Halmstad

Jonny Johanssons Entreprenad – husgrund Halmstad

Husgrund

Jonny Johanssons Entreprenad är ett företag som erbjuder det allra mesta när det kommer till entreprenad inom gräv och mark. Bland annat så vänder vi oss till alla i Halmstad som är intresserade av erhålla en husgrund. Behöver ni vår hjälp så ser vi fram emot att ni hör av er till oss så snart som möjligt. Utöver att ni kan få hjälp med husgrund så finns det mycket mera som vi erbjuder, vilket ni kan läsa mer om under vårt tjänsteutbud lite längre ner på sidan.

Om oss

Företaget ägs av Jonny Johansson som har flera års erfarenhet ifrån branschen. För att möta kundernas behov så har vi riktigt bra grävmaskiner som på ett effektivt sätt kan göra jobbet. Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade. Vill ni anställa oss så erbjuder vi en gratis offert. Privatpersoner kan i vissa fall få använda sig av ROT-avdraget.

Husgrund Halmstad

Kvalitet och noggrannhet

Allt arbete präglas av kvalitet och noggrannhet. Tack vare många års erfarenhet har vi både kunskapen och erfarenheten som krävs för att göra ett gott jobb!

Alltid nöjda kunder

Det är alltid kundens önskemål och behov som styr hur vi lägger upp vårt jobb. Vi tar även hänsyn till de förutsättningar som finns på platsen där vi ska arbeta.

Vad vi erbjuder för tjänster

Här hos Jonny Johanssons Entreprenad finns det fyra anställda, utöver ägaren, som är redo att hjälpa er i Halmstad med till exempel en husgrund, men även andra mark- och grävarbeten. Både företag och privatpersoner är välkomna att anlita oss.

Anlita oss för

  • husdränering
  • poolgrävning
  • stenläggning
  • enskilt avlopp
  • L-stöd
  • husgrund
  • tomtplanering
  • grävarbeten.

Detta är exempel på vad vi kan vara behjälpliga med. Vill ni få hjälp med något som inte finns i listan, hör av er i vilket fall, så ska vi se vad vi kan göra.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Jonny Johanssons Entreprenad

Folkastad Bonnasgård 124, 305 77 Getinge

0732706689

jonny@jjentreprenad.nu

Husgrund Halmstad

Jonny Johanssons Entreprenad är ett perfekt val av företag för alla i Halmstad som vill erhålla en husgrund.